Mindflow online tanfolyamok

Oldd fel az energiablokkokat a szervezetedben, indítsd újra a rendszered és regenerálódj, hogy az energia újra szabadon áramolhasson.

A Mindflow módszerre épülő, gyakorlatorientált online tanfolyamokkal a saját testeden érezheted a fokozatos változást. A kurzusok leckéit és gyakorlatait Tom Mögele magyarázza el és mutatja meg rövid videókban, a megértést pedig letölthető és kinyomtatható munkafüzet segíti.

Az online kurzusok előnye, hogy otthonodban végezheted őket, amikor éppen időt tudsz szakítani a befelé fordulásra. A kurzus videóihoz örökös hozzáférésed lesz, így annyiszor nézed újra, ahányszor csak akarod.

Ha úgy érzed, hogy

– a nap végére állandóan kimerült vagy,
– gyakran kapsz el különféle betegségeket,
– fájdalmakkal küzdesz,
– sokszor elfog a düh, kétségbeesés,
– úgy érzed, csak sodródsz az eseményekkel és nem te irányítod az életedet,

akkor ezek a kurzusok neked valók, hiszen megtanulod, hogyan tudod oldani a blokkjaidat, hogy újra beindítsd az energiaáramlást és visszanyerd régi, teljes önmagadat.

Mindflow online tanfolyamok magyar nyelven

Újrakalibrálás (elérhető 2024. május)

27 nap, 9 lépcsőfok és 9 egyszerű gyakorlat, mellyel a teljes szervezeted alulról felfelé haladva ismét felépül és regenerálódik.

Systemreset - A rendszer újraindítása

Oldozd fel magad a feszültségek és elakadások alól. 12 héten át 12 mindennapi gyakorlat kísér az utadon, melynek végén új, nyugodt, Flow-ban lévő emberré válsz.

Mitoboost

Aktiváld a mitokondriumokat a szervezetben, hogy több életenergiád és erőd legyen a mindennapi életben. 12 hét, 12 energetizáló gyakorlat, végtelen életenergia.

Survivor - Túlélőprogram

Ismerd fel a környezetedből érkező energetikai támadásokat, és alakítsd át számodra értékes életenergiává 6 egyszerű, mindennap alkalmazható gyakorlat segítségével.

Tudj meg még többet a Mindflow módszerről

A Mindflow módszer - a könyv

Hogyan változtathatsz úgy az életeden, hogy nem akarod és nem teszed? Tom Mögelétől megtudhatod a módszer hátterét és lényegét.

Mindflow online tanfolyamok

Oldd fel az energiablokkokat, indítsd újra a rendszered és regenerálódj, hogy az energia újra szabadon áramolhasson.

Mindflow magyarországi képzések

Mélyedj el a módszerben Antal OLívia kiképzett Mindflow tréner segítségével, aki bevezet a módszer mélyebb értelmezésébe.

Mindflow módszer hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és ha kéred, ajándékba megkapod az ászana videókat.