Mindflow Alapképzés

Időpont: 2024. június 8-9.
Helyszín: Mercure Budapest Castle Hill
Tartja: Antal Olívia kiképzett Mindflow-tréner

Mindflow Alapképzés

“A Mindflow egy olyan coaching megközelítés, amely újra áramoltatja az elfojtott energiát. Ez a felgyülemlett energia általában blokkok formájában jelenik meg, amelyeket fel tudunk oldani a Mindflow módszerével.”
(Tom Mögele, a Mindflow módszer atyja)

Ennek eredményeként energia szabadul fel, és a hosszan tartó problémák, panaszok maguktól megszűnnek. A Mindflow-nál lényegtelen, hogy tudod-e, mi a probléma a felhalmozott energia mögött.

Ha elvégzed az Alapképzést, képes leszel arra, hogy a Mindflow módszerről tanultakat magadra fordítsd és az idők folyamán akár szakértővé válj.

Az Alapképzés elvégzéséhez nem kell előfeltétel, csak legyél nyitott és befogadó a változásra, hiszen a módszer olyan folyamatokat mozgósít a rendszeredben, amikkel eddig ilyen szinten nem foglalkoztál. Más szemmel nézel rá a problémáidra, felismered az elakadásaidat és rájössz, hogy tudsz ellenük tenni – csak nem úgy, ahogy eddig gondoltad.

Mindflow Alapképzés

Ismersz olyan embert (vagy te is ilyen vagy), aki a munkájában, családjában, kapcsolataiban a céljai és saját előírásai után rohan, és ezért gyakran stresszesnek, erőtlennek és energiahiányosnak érzi magát? Pontosan itt jön be a Mindflow. Egy rendszer, amelyet Tom Mögele sok éven át kutatott és fejlesztett.

És amit úgy érhetsz el, ha nem akarsz és nem teszel semmit.

A központi kérdés itt nem az: “Mit tudsz elérni? Mik a céljaid?”
HELYETTE:
“Mit vagy kész elfogadni? Mit vagy kész elfogadni az életedben?”

Emelkedett tudatállapotban – az úgynevezett G4-tudatban, amelyben ezzel a képzéssel elmerülhetsz – minden lehetőség rendelkezésre áll; ott van minden. Csak légy hajlandó elfogadni. Ezt a hajlandóságot gyakran eltemeti egy látszólagos vágy, cselekvés és kötelezettség: hiányzik az energia ahhoz, hogy el tudd fogadni azt, amire igazán vágysz az életben. – Különösen hangzik, igaz?

Akarsz

 • Több energiát?
 • Könnyebb életet?
 • Több nyugalmat?
 • Kevesebb stresszt a mindennapi életben?

Megtanulod a stresszt erőforrásként használni

Az Alapképzésen megismerkedhetsz a Mindflow módszer alapvető eszközeivel. Meg fogsz lepődni, hogy a dolgok milyen gyorsan és egyszerűen megváltoztathatók, és több energiává lehet őket alakítani az életedben.

Megtanulsz dolgozni a saját energiáiddal, megtartani és növelni azt.

A csoportos aktiválás során az energiaszinted megnövekedett tudatossággá válik, megtapasztalod a G4 tudatot. A fizikai gyakorlatokkal a saját energia megértésed is fokozódik. Megtanulod megoldani az elakadásokat és problémákat, és ezáltal szabaddá válsz belsőleg.

Légy kész arra, hogy mindent elfogadj az életedben. Merülj el egy felfokozott tudatállapotban, és oldd fel az akadályokat!

Ezt mondták, akik már részt vettek a korábbi Alapképzésen

“Friss válásom után jöttem el az Alapképzésre, mert eléggé a mélyponton voltam és nehezen ment az elengedés. Bár nem nagyon hittem, hogy ki lehet valamivel mozdítani az apátiából, a közös gyakorlatokon egész jól feloldódtam és utána valahogy elöntött valami megnyugvás, hogy jó lesz ez így.” (Zoli, 41)

“Két kiskamasz anyjaként és egy húzós melóval végre egy olyan helyre vágytam, ahol kicsit visszahúzódhatok önmagamba és át tudom csatornázni azt a sok stresszt, ami folyamatosan ér. Igazából nem számítottam semmire, csak bele akartam lazulni a pillanatba, de végül ennél sokkal többet kaptam, amit még a gyereknevelésben is hasznosítani tudtam.” (Betti, 39)

“Coachként dolgozom és folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, ahol nem csak magamat fejlesztem, de a tanultakat a munkámban is hasznosítani tudom. Érdekes volt megélni, hogy bár a fogalmakat, mint pl. blokkok, elakadás, energia, G4 ismertem, de a Mindflow új megközelítéseket adott, hogyan álljak a problémákhoz és a megoldásukhoz.” (Zsu, 53)

Megtanulsz belemerülni a G4-tudatba

G4-ben felszámolod az elzáródásaidat, és újra felszabadítod az elzáródásban rekedt energiát.

Minden ahhoz igazodik, akinek a legmagasabb az energiája.

Megtanulod, hogyan tudod tudatosan növelni az energiaszintedet. Mert minél több energiával rendelkezel személyesen, annál könnyebben és gyorsabban tárulnak fel előtted az új lehetőségek és megoldások.

Ezen kívül megtanulod a nem akarás és nem csinálás pontos jelentését, és azt, hogyan használhatod fel arra, hogy mindent elérj az életedben.

Kíváncsi vagy? Érdekel? Akkor jelentkezz és változtass az életeden!

Mindflow Alapképzés - Az esemény részletei

Időpont: 2024. június 8-9.
Helyszín: Mercure Budapest Castle Hill
Képzés nyelve: magyar
A képzést tartja: Antal Olívia kiképzett Mindflow-tréner

A kétnapos szemináriumot Antal Olívia személyiség-fejlesztő tréner és kiképzett Mindflow tréner tartja.

Neki köszönhető a Mindflow módszer című könyv magyar kiadása, és azon szerencsések közé tartozik, aki még közvetlenül Tom Mögelétől tanulta a Mindflow módszert.

A külföldi kiadványok magyar kiadásával a MIND Publishing Hungary égisze alatt, a német MINDFLOW módszer magyarországi oktatásával, az Antal Publikáció és Képzés önismereti programjainak megszervezésével OLivia a személyes és szakmai fejlődés fontosságát támogatja, olyan oktatási programokat és könyveket kínálva, amelyek inspirálják és támogatják az embereket abban, hogy teljes potenciáljukat elérjék. Az általa létrehozott platformok lehetőséget biztosítanak az önkifejezésre, az önismeretre és a folyamatos tanulásra, amelyek kulcsfontosságúak a mai gyorsan változó világban.

 Végzettségei: 
Bölcsész, Gestalt Konzulens, Mentálhigiénés Segítő Szakember
Képi Kifejezés Pszichológiai Szaktanácsadó, Coach, Képződő Szociálpszichológus

Kiképzett trénerünk abban segít, hogy
– egyszerű módon közvetíti a módszer összetett fogalmait
– világos magyarázatokkal és életből vett példákkal megkönnyíti számodra, hogy előzetes tudásodtól függetlenül megértsd a Mindflow módszer kulcsfontosságú elveit

Olivia meleg és befogadó tanulási környezetet teremt, ahol különös figyelmet szentel az egyéni fejlődésnek és folyamatos visszacsatolással a tanulási folyamatot interaktívvá teszi.

A jól felépített szeminárium nem csak elmélyíti az elméleti tudásod, de számos gyakorlattal lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan befogadd és alkalmazd a tanításokat. A kétnapos képzés végén nemcsak a Mindflow koncepciójának mélyebb megértésével távozol, hanem az erő, energikusság és az inspiráció érzésével is.

Mennyibe kerül a Mindflow Alapképzés?

Mindflow Alapképzés Blue csomag

119.000 Ft
 • Visszatérőknek 59.000 Ft (aki korábban már volt nálunk Alapképzésen)
 • frissítő, szendvics, péksütemény, gyümölcs, tea, kávé
 • toll, jegyzetfüzet
 • ajándék Tom Mögele: A Mindflow módszer című könyve (értéke 4.500 Ft)
 • ajándék 5.000 Ft értékű ajándékkupon, ami 2024 december 31-ig bármelyik képzésünk árába beszámítható

Mindflow Alapképzés Gold csomag

149.000 Ft
 • Visszatérőknek 69.000 Ft (aki korábban már volt nálunk Alapképzésen)
 • minden, ami a Blue csomaghoz jár, plusz:
 • 3 darab 45 perces önfejlesztő webinárium felvétele (értéke 30.000 Ft)
 • ajándék 1 alkalmas 30 perces egyéni ülés Antal Olivia személyiségfejlesztő trénerrel (értéke 15.000 Ft)

Mindflow Alapképzés Gold Plus csomag

199.000 Ft
 • Visszatérőknek 89.000 Ft (aki korábban már volt nálunk Alapképzésen)
 • minden, ami a Gold csomaghoz jár, plusz:
 • ajándék Siri Dalmso Berge: Használati utasítás a párkapcsolatokhoz című könyve (értéke 6.500 ft)
 • 2 alkalmas, egyenként 60 perces egyéni ülés Antal Olivia személyiségfejlesztő trénerrel (értéke 60.000 Ft)

Mire használhatod a Mindflow-t a hétköznapi életben?

Több energia, kevesebb stressz

Hogyan kezeld az elakadásaidat és szabadítsd fel az energiád, hogy megnöveld az energiaszinted.

Valódi elengedés és elfogadás

Hogyan értelmezd helyesen az elfogadást és hogyan alkalmazd a saját életedben, hogy változást idézz elő.

Félelem és krízis legyőzése

Hogyan dolgozz a betegségek ellen és regeneráld a szervezeted, hogyan urald a félelmet, hogy újra tele lehess energiával.

Tudj meg még többet a Mindflow módszerről

A Mindflow módszer - a könyv

Hogyan változtathatsz úgy az életeden, hogy nem akarod és nem teszed? Tom Mögelétől megtudhatod a módszer hátterét és lényegét.

Mindflow online tanfolyamok

Oldd fel az energiablokkokat, indítsd újra a rendszered és regenerálódj, hogy az energia újra szabadon áramolhasson.

Tom Mögele, a Mindflow atyja

Hogyan lett Tom Mögele hiperérzékeny kisfiúból egy hatékony önfejlesztő módszer, a Mindflow megalkotója?

Érdkel a Mindflow módszer? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a Mindflow módszerrel kapcsolatos tartalmak, kiadványok, ingyenes webináriumok, online tanfolyamok, helyszíni képzések, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!