NE AKARD ÉS NE TEDD, ÍGY VÁLTOZTASD AZ ÉLETED

Hogy miként érhetsz el mindent úgy, hogy nem akarod és nem teszed. Egy díjmentes ászana videót és négy díjmentes gyakorlatot kapsz!

Energiát nyerni a nem tevéssel -
A siker másfajta receptje

Aki mindig túl sokat akar, csak erőlködik és végül üres marad a keze.

Aki azonban lazít a erőlködésen és kinyitja üres, befogadó kezét, ahhoz áramolni fog az energia. A MINDFLOW rendszere kifejezetten olyan embereket szólít meg, akik önmagukkal és környezetükkel feszültségben állnak.

A trükk, mellyel ez a széles körben elterjedt jelenség kezelhetővé válik:

Az agresszió és a düh nem más, mint energia; helyes kezelésével és csatornázásával mások dühe és agressziója a saját energiaszintünket is növelheti.

Tom Mögele szerint azáltal, hogy az ember megengedővé és elfogadóvá válik, nem akar, nem törekszik többre, olyan lelkiállapotba kerül, melyben a kínálkozó lehetőségeket optimálisan érzékeli. Így embertársai is hozzá, mint a legmagasabb energiaszinttel rendelkező személyhez tudnak igazodni. Ez anélkül is elérhetővé válhat, hogy igazán akarnánk, csak történik.

A MINDFLOW segítségével egy olyan felfokozott tudatállapot, az úgynevezett G4 érhető el, amelyben a tényleges erők akadálytalanul kibontakozhatnak.

Elsőre hallásra bonyolultnak tűnik? Lazíts, a könyv segíteni fog!

A Mindflow könyv

A Mindflow módszer - könyvborító

Hogyan érhetsz el mindent azzal, hogy nem akarsz és nem teszel semmit

Talán Te is ismersz olyan embereket, akik a céljaik és a saját elképzeléseik után rohannak, és ettől gyakran stresszesnek, erőtlennek és energiájuktól megfosztottnak érzik magukat?

Pont itt jön a képbe a MINDFLOW, egy olyan rendszer, amelyet Tom Mögele több éven keresztül kutatott és fejlesztett ki.

A kulcskérdés nem úgy szól, hogy milyen célokat tűzöl ki magad elé, és mit tudsz elérni. Sokkal inkább így hangzik: Mit vagy hajlandó elfogadni? Mit vagy kész befogadni az életedben?

Szeretnél többet megtudni a MindFlow-elméletről?

Szánj rá 90 másodpercnyi időt!

Ha valamit nagy energiaráfordítással, életenergiád és konkrét szándékod felhasználásával akarsz, az erődbe és legrosszabb esetben az egészségedbe kerülhet.

Itt tudhatsz meg többet a Mindflow-ról, a G4-ről és szemináriumi koncepciónkról!

Tom Mögele a kiadójával, Bernhard Kellerrel készített interjúban