Tom Mögele:
A Mindflow módszer - könyv

Ne akard és ne tedd - Miről szól a Mindflow?

Ha mindig túl sokat akarsz, akkor végül üres marad a kezed. Ha azonban lazítasz a erőlködésen, belehelyezkedsz a pillanatba és kinyitod az üres, befogadó kezed, akkor áramlik hozzád az energia.

A Mindflow rendszere kifejezetten olyan embereket szólít meg, akik életében sok a feszültség és a düh. A módszer szerint az agresszió és a harag sem más, mint energia; ha tehát helyesen kezeljük és csatornázzuk, mások dühe és agressziója a saját energiaszintünket növelheti és megtapasztalhatjuk a Flow élményét.

“Minél több embernek taníthattam meg, hogyan bánjon az energiákkal, annál erősebben kirajzolódott bennem, hogy mind ugyanúgy működünk, és minden az energiaszinten áll vagy bukik. Akinek sok az energiája, az egészséges, akinek kevés, megbetegszik.

Olyan technikákat kezdtem tehát kidolgozni és tesztelni, amelyekkel bárki képes lehet növelni az energiaszintjét és regenerálni a szervezetét. […] A Mindflow technikával arra szeretnék rámutatni, hogy mindenki szabad lehet és szabadon alakíthatja a jövőjét, ha elég energia áll a rendelkezésére.

Senkinek nem kell tűrnie, hogy mások bántalmazzák vagy manipulálják.

A magas energiaszint mellékhatásaként pedig boldog, vidám és gazdag életet élhetünk.” (Tom Mögele)

Erre tanít a Mindflow

Játssz, ne harcolj!

Ha többé nem foglalkozunk ezekkel a tudattalan energiarablókkal, elkezdjük játszva megélni az életet ahelyett, hogy harcolnánk ellene.

Légy egyenrangú!

Amikor többé nem helyezkedünk bele az áldozat szerepébe, megszűnik annak az oka is, hogy megtámadjanak minket. Ehelyett egyenrangúan lépünk kapcsolatba embertársainkkal.

Élj teljesebb életet!

Ha nem tekintjük magunkat többé áldozatnak, magasabb lesz az energiaszintünk. Mivel felismerjük, hogy mindannyian folyamatos energiacserében vagyunk a többi emberrel, ennek tudatában pedig jobban odafigyelünk a saját energiánkra, és teljesebb életet élhetünk.

Tom Mögele: A Mindflow módszer - könyv

“Amikor Tom először mesélt a módszeréről, hitetlenkedve fogadtam, utópikus megközelítésnek gondoltam. Nem tudtam elképzelni, hogy feszült helyzetben bárki csak és kizárlólag a saját belső tartása és állapota segítségével képes legyen változtatni és javítani az őt körülvevő energián – és ezáltal ráadásul ő maga is több energiát kapjon. Nem tudtam elképzelni, hogy a nem akarás éppen oda vezeti az embert, ahol valójában lennie kellene. Ahogyan azt sem tudtam elképzelni, hogy egy elakadás nem más, mint a felgyülemlett energia, amely könnyen és gyorsan mozgásba hozható, mintha csak egy lufit akarnánk kipukkasztani tűvel.

Aztán jobb belátásra tértem: felismertem, hogy mindez pofonegyszerű, ezt az egyszerűséget viszont újra meg kell tanulnunk értelmezni, újra el kell sajátítanunk. “
(Részlet Bernhard Keller, a könyv német kiadójának előszavából)

A könyvben – Tom Mögele életrajzán és személyes példáin túl – megismerkedhetünk a kvantumfizika néhány alapvetésével, amely segít megérteni mindazt, amit az energia viselkedéséről tapasztaltunk, és az is kiderül, hogyan állíthatjuk a könyvben leírt gyakorlatok segítségével a szolgálatunkba ezt az ősi tudást.

10 lépés a Mindflow módszer megismeréséhez és alkalmazásához

1. Olvass el minden oldalt alaposan:

Mindflow Akadémia >>

2. Nézd meg a magyar feliratos rövid videókat és iratkozz fel a csatornára:

Megnézem >>

3. Kérd a 1+4 db magyar feliratos ingyenes rövid oktató videókat:

Ingyenes ászanák >>

4. Rendeld meg a könyvet

Megrendelem >>

5. Olvasd el a könyvet

6. Naponta iktasd be a 3 perces gyakorlatsort, amelyet a könyv 128. oldalán találsz.

7. Amennyiben támadva érzed magad a 77-79. oldalakon lévő gyakorlatokat is végezd el naponta
8. A könyvet tartsd magadnál vagy otthon kéznél, és amikor felmerül benned egy-egy kérdés, vedd kezedbe a könyvet a kérdésre gondolva és engedd, hogy ott nyíljon ki, ahol “szeretne”. Olvasd el és alkalmazd a helyzetre a kinyílt oldal üzenetét.
9. Legyél tudatos a változásra, ami a világodban és a kapcsolataidban megjelenik.

10.
Élvezd a Flowt és figyeld a lehetséges szemináriumokat, amelyeken mélyebb tapasztalatokat gyűjthetsz, kérdéseket tehetsz fel és növelheted az önismeretedet és a tudatosságodat.

Mindflow Képzések >>

Mire használhatod a Mindflow-t a hétköznapi életben?

Több energia, kevesebb stressz

Hogyan kezeld az elakadásaidat és szabadítsd fel az energiád, hogy megnöveld az energiaszinted.

Valódi elengedés és elfogadás

Hogyan értelmezd helyesen az elfogadást és hogyan alkalmazd a saját életedben, hogy változást idézz elő.

Félelem és krízis legyőzése

Hogyan dolgozz a betegségek ellen és regeneráld a szervezeted, hogyan urald a félelmet, hogy újra tele lehess energiával.

Tudj meg még többet a Mindflow módszerről

mindflow-aszanak

Mindflow ászanák

Hogyan változtathatsz úgy az életeden, hogy nem akarod és nem teszed? Tom Mögelétől megtudhatod a módszer hátterét és lényegét.

Mindflow online tanfolyamok

Oldd fel az energiablokkokat, indítsd újra a rendszered és regenerálódj, hogy az energia újra szabadon áramolhasson.

Mindflow magyarországi képzések

Mélyedj el a módszerben Antal OLívia kiképzett Mindflow tréner segítségével, aki bevezet a módszer mélyebb értelmezésébe.

Mindflow módszer hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és ha kéred, ajándékba megkapod az ászana videókat.